Yacht Care

Jachtwerf Zevenbergen is een vakkundig, ambachtelijk en veelzijdig bedrijf op het gebied van jachtschilderwerk.

Zevenbergen heeft zich met de goed uitgeruste spuithal gespecialiseerd in schilder- en lakwerk van alle soorten schepen. Polyester, staal, aluminium of hout, voor ieder schip is er een passend verfsysteem. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste verfsoorten.

Of het nu om het gehele schip gaat of alleen het onderwaterschip, de opbouw of het interieur, al uw specifieke wensen zijn bespreekbaar!

Per schip bekijken we, in overleg met u, wat de beste aanpak is om tot het mooiste resultaat te komen.

Yacht Care

 

« of 3 »

Houtwerk en interieur

Ook onderhoud en restauratie van al het houtwerk van uw schip kan door Zevenbergen gedaan worden.

Of het nu gaat om werkzaamheden aan de rondhouten zoals de mast of boegspriet of dat de zwaarden en het roer een opknapbeurt nodig hebben, Jachtwerf Zevenbergen heeft op al deze vlakken zijn vakmensen. Zowel voor het interieur als het exterieur.

 

Onderhoud

De vakmensen van Jachtwerf Zevenbergen kunnen, indien gewenst, een complete service aanbieden ten aanzien van onderhoud en of renovatie van uw schip. Niet alleen schilderwerkzaamheden maar ook bijvoorbeeld voor de volledige techniek aan boord. U kunt hierbij denken aan de motor, aandrijving, elektrische installaties alsmede de complete tuigage. Jachtwerf Zevenbergen heeft alle expertises in huis.

Yacht Care    Yacht Care    Yacht Care